Marian Dumitru

Marian Dumitru

Asistent Project Manager-Let's do it Romania!

Marian Dumitru

Asistent Project Manager-Let's do it Romania!

Bucuresti Romania

Specializări: Marketing, Vânzări | Administrare Proprietăți
Telefon: +40 758508621

Despre Marian Dumitru

“Ce vrei tu sa te faci cand o sa fii mare?”. E acea intrebare care umple parintii de mandrie cand odrasla raspunde “Doctor”si de groaza impletita cu rusine cand cel mic ingaima plin de importanta: “Taxator” (noroc c-a disparut profesia!).
E acea intrebare care iti bantuie noptile adolescentei cand mai mult iti arde sa visezi decat sa te “faci” ceva. Simti ca ai puterea sa inversezi formele de relief, numai o parghie sa ti se dea…Eu visam sa ma fac gunoier ( imi placea sa invart tomberoanele la varsta de 10 ani). Ai mei mi-au spus ca imaginatia, in orice cantitati, nu se accepta la alimentara ca moneda de schimb. Si-am deviat gratios de la traseul iluziei la cel al realitatii. Ce-i drept, am ricosat tot in vecinatate…Dar n-au toti bafta mea.De cele mai multe ori, soarta amesteca tacticoasa zarurile, tie ti se pare ca alegi, 6-5, si te-ai facut…mare. Incui cu grija unui lacatus iscusit cufarul in care-ai inghesuit de-a valma vise, sperante, iluzii de adolescent sturlubatic… termini facultatea, muncesti (adesea in cu totul alt domeniu), te casatoresti, faci copii, platesti rate, te muti intr-un apartament mai mare, iti schimbi masina,…si timpul trece. Vorba aceea: viata e acel lucru care ni se intampla, in timp ce noi suntem ocupati sa facem planuri!E adevarat: viata are vocatie de carusel! Te prinde-n iuresul ei nebun, te-ameteste mai abitir ca un agent de vanzari bine-instruit, de nu mai stii de unde-ai plecat si unde-ai fi vrut s-ajungi. Si cand ii vine ei bine, te-arunca afara, cazi gramada, si inainte sa apuci sa te feresti din calea leaganelor ce continua sa danseze bezmetic, te loveste necrutatoarea intrebare, deghizata sub forma de bancuta: “Cine sunt eu?”.Nu li se intampla tuturor. Ci doar celor care, la un moment dat in existenta lor, au facut un compromis. Care-a parut mic. Precum achizitionarea unui obiect in rate: dai putin la inceput, dar pe masura ce timpul trece, platesti de trei ori cat ar fi meritat.
Nu-i vorba aici de compromisurile care fac parte din traiul de zi cu zi (cine sa duca gunoiul, unde mergem in concediu, un proiect nesuferit pe care ti l-a trantit seful in brate si tu n-ai avut curajul sa-l refuzi…). Ci de cele care-ti schimba, intr-un fel sau altul, cursul existentei. E precum la testele de tipul: ai raspuns “amic”, mergi la intrebarea 4; ai raspuns “bmic”, intoarce-te la intrebarea 2! Unele alegeri, pur si simplu se razbuna!Din punctul asta de vedere, viata e un camatar cu care-i bine sa n-ai de-a face: daca-i lasi gaj visele tale in schimbul unui trai comod dar searbad, care neaga multe din adevaratul “tu”, o sa-ti ceara socoteala exact atunci cand ti-o fi lumea mai draga! Iar ‘dobanda” perceputa o sa-ti zguduie din temelii toti anii (aparent) tihniti pe care i-ai petrecut fiind vietii dator cu…propria fericire.

Educaţie / pregătire

British Academ of Business and Communication-Management and BusinessEditMBA Premium 20102009 – 2010- Develop strategic thinking,
- Immediate application in everyday life because of the knowledge acquired business simulation that took place.
- Powerful personal development both in the hard skills and soft skills in the
(Successful presentation, management conflicelor, concise communication and impact, team-workActivities and Societies: - e-learning, sistemul de e-learning, Business and Communication Research Center, - Obtinerea unei imagini de ansamblu asupra tuturor departamentelor unei companii, a relationarii dintre ele si a impactului fiecaruia asupra succes-ului unei afaceri. - Flexibili de a se adapta mai usor la schimarile din mediul de afaceri, din care face parte: ONG, compani, Institutile statului.No recommendations for this education Request RecommendationsUniversitatea ARTIFEX EditFianante si Contabilitate, Facultatea de Fiante si Banci2006 – 2009You can add activities and societies you participated in at this school.No recommendations for this education Request RecommendationsANSIT Romania EditManagemnet Financiar2008 – 2008Activities and Societies: -planificarea in functie de organizatie; -strategie financiara; -definirea bugetului, categori de buget; -formarea bubetului-justificarea costurilor; -tipuri de costuri omise;No recommendations for this education Request RecommendationsUniversitatea Romana-Americana EditComunicare in limbaj oficial-PHARE- Acreditat2008 – 2008You can add activities and societies you participated in at this school.No recommendations for this education Request RecommendationsUniversitatea Romana-Americana EditCompetente sociale si Civice (PHARE) Acreditat2008 – 2008You can add activities and societies you participated in at this school.No recommendations for this education Request RecommendationsCasa Corpului Didactic-Ilfov Edit-Managementul Educational si Comunicare2005 – 2005Activities and Societies: Atestat-obtinind un credit de 30 de puncte si un calificatif : "Foarte bun

Repere profesionale / experienţă

Crion Global
Management Consulting industry
July 2011 – Present (2 months) BucurestiAdministrare 
- Imobil 
- Tehnica
- Financiara
- SSM si PSI
- All Pay - Iti platim toate facturile
- Service Car 
marian.dumitru@crionglobal.roAsk for recommendationsBusiness Partner at Lyoness Holding Europe AGEditLyonessE-Learning industryNovember 2010 – Present (10 months)Provide a brief description Ask for recommendationsCredit AdviserEditKIWI FINANCEPrivately Held; Financial Services industryMarch 2010 – Present (1 year 6 months)The sales force, individual and group insurance
-Retailbanking services:
- Loan Officer / Advisor
Conduct surveys and personal interviews to put together a profile detailing the client financial objectives, current income, investments, risk tolerance, expenses, tax returns, insurance coverage, retirement programs, estate plans and other relevant information to put together a plan that meets the customer's general or specific financial agenda
- Approach potential clients
- Interview customers to identify their financial needs
- Analyzing customer needs
- Identify the most appropriate solution based on the state of customers' financial
- Continuous communication with the client, providing full support during contractAsk for recommendationsConsultant ClientelaEditCredexPartnership; Financial Services industryMarch 2008 – December 2009 (1 year 10 months)Provide a brief description Ask for recommendationsConsultant-Produse BancareEditRaiffeisen BankPrivately Held; Banking industryJune 2007 – December 2008 (1 year 7 months)

Articole

Frica de slabiciuni (05.10.2011 | 2977 vizualizări)

Oricare ar fi slabiciunea, oricare ar fi punctul forte, punctul forte e doar un punct forte si nimic mai mult – 0 ealitate eare poate fiadmirata §i, eventual, folosita – in timp ee slabiciunile, ah, slabiciunile reprezinta 0 “zona a oportunitatii”. Aceasta fixatie asupra slabiciunii este adanc inradacinata in psihicul colectiv datorita educatiei pe care 0 primim, inca din perioada copilariei. Am prezentat parintilor intervievati urmatorul scenariu: sa zicem ca intr-o buna zi, copilul vostru vine acasa cu urmatoarele note: un zece la engleza, un zece la studii sociale, un sase la biologie si un patru la algebra. Pe care dintre aceste note ati discuta-o cel mai mult timp cu fiul sau fiica dvs.?


Cum ne promovam prin Social Media (05.10.2011 | 3070 vizualizări)

Problema este ca majoritatea nu stiu cum sa administreze cu succes aceste conturi pentru a avea niste beneficii pe termen lung. Am facut o lista cu 10 reguli de bază pentru comunicarea corporate pe retelele de socializare. Urmati aceste reguli pentru a avea conturi de succes pe Facebook, Twitter, etc .


Ce parere aveti despre legislatia in vigoare din Romanania cu referire la obligativitatea servicului de SSM si PSI? (04.08.2011 | 2604 vizualizări)

Succesul nostru este construit pe o reputatie pentru servicii deosebite si profesionale. Cu o experienta vasta in servicii de SSM si PSI, cu un inalt grad de calificare şi de neegalat pe piata, am reusit sa ne stabilim in topul preferintelor in ceea ce priveste serviciul de Sanatate, Securitate in Munca si Prevenirea si Stingerea Incendiilor. Specialistii nostri au reusit sa imbine cele mai diversificate servicii, acoperind astfel toate nevoile companiei dumneavoastra indiferent de domeniul de activitate a acesteia.


Outsourcingul, moda sau necesitate? (04.08.2011 | 2540 vizualizări)

Succesul nostru este construit pe o reputatie pentru servicii deosebite si profesionale. Cu o experienta vasta in servicii de SSM si PSI, cu un inalt grad de calificare şi de neegalat pe piata, am reusit sa ne stabilim in topul preferintelor in ceea ce priveste serviciul de Sanatate, Securitate in Munca si Prevenirea si Stingerea Incendiilor.


Tehnici de persuasiune (03.08.2011 | 2401 vizualizări)

Este foarte util ca sa te referi la o decizie pe care respectivul incearca sa o ia, ca si cum ar fi deja facuta; vorbeste-i ca si cum ti-ar fi acceptat deja propunerea, si ca i-ar fi facut chiar si placere. De asemeni, asocierea de imagini placute cu folosirea timpului trecut face ca propunerea sa fie irezistibila.


Evenimente

Participant


Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări