Laurentiu Trandafirescu

Laurentiu Trandafirescu

Broker/Owner Intertrandy Real Estate

001

Laurentiu Trandafirescu

Broker/Owner Intertrandy Real Estate

Pitesti Romania

Specializări: Agent Imobiliar
Telefon: +40 749030259 +40 348401585

Despre Laurentiu Trandafirescu

INTERTRANDY Real Estate este unul din liderii pietei imobiliare din Pitesti si furnizeaza clientilor sai solutii inovatoare oferind cea mai buna expertiza adaptata fiecarei etape din evolutia produsului de real estate.
Echipa INTERTRANDY Real Estate a dobandit de-a lungul timpului o buna reputatie, acumuland experienta vasta si castigand numerosi clienti internationali si locali.
INTERTRANDY Real Estate intelege specificul activitatii clientilor sai utilizand toate cunostintele si experienta acumulata pentru a le furniza acestora analize si informatii corecte, ajutandu-i sa inteleaga cat mai exact piata imobiliara si tendintele momentului. Oferim cele mai bune optiuni si alegem solutia adaptata cel mai bine cerintelor clientului.

Educaţie / pregătire

- Nascut in 1959 la Pitesti, de profesie inginer, a absolvit Institutul Politehnic Bucuresti � Facultatea Aeronave in 1984, a lucrat un an si jumatate intr-o uzina militara si putin peste 20 de ani in Compania Electrica S.A.

Repere profesionale / experienţă

- Din luna august 2006 a decis sa inceapa propria afacere si a ales domeniul Agentii imobiliare.
- Sistemul preferat a fost franciza Hirsh, un brand exceptional, foarte bine organizat, specializat pe zona Europei de est.
- De la 1 aprilie 2009 a tinut sa se alature brandului nr.1 mondial - Franciza RE/MAX.
- De la 1 august 2009 lanseaza propriul brand, "INTERTRANDY", avand ca obiectiv "Servicii de inalta calitate in domeniul imobiliar"

Articole

Acest Membru nu a scris încă un articol.

Evenimente

Acest Membru nu a organizat sau participat încă la un eveniment.

Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări