Iulian Niculae

Iulian Niculae

Broker Owner Victoria Consult

Iulian Niculae

Broker Owner Victoria Consult

Bucuresti Romania

Specializări: Agent Imobiliar | Evaluator
Telefon: +40 722469000 +40 212222120

Despre Iulian Niculae

Lucrez în domeniul imobiliar din noiembrie 1993. Totul a început într-o toamnă uşor ploioasă, ca un job temporar, al unui student la Facultatea de Metalurgie a Politehnicii Bucureşti.
Cu toate acestea la terminarea facultăţii eram decis să continui în aceeaşi direcţie.
În anul 2003 m-am căsătorit cu Maria, omul cu care am plecat de la lingura şi furculiţă. De profesie avocat, soţia mea îmi este sprijin puternic în provocările întâlnite în viaţă.
Am doi îngeri de copii, David Ioan de aproape 5 ani şi Rena Maria de 1,5 ani. Sunt comorile mele. Îmi doresc ca aceste sufleţele mici să spună cu mândrie, când se fac mari: Tata este agent imobiliar! De aceea îmi fac meseria cât mai bine cu putinţa.

Mă bucur de bucuria clienţilor mei, atunci când îşi îndeplinesc visul imobiliar. Simt că las ceva în urma mea.

Deseori trec pe strada şi, mândru, îmi amintesc de cei ce locuiesc vis-a-vis. I-am ajutat. Unii chiar nu uita şi mă sună de Sărbători. Atunci simt că nu trăiesc degeaba.

Educaţie / pregătire

2001 Absolvent curs agent imobiliar-IRECSON
2004 Absolvent curs evaluator imobiliar
2005 Membru titular ANEVAR

Articole

Vrei sa vinzi azi? 4+1 factori ce influenteaza decisiv valoarea proprietatii tale Partea I. Locatia (08.10.2011 | 3093 vizualizări)

Pozitionarea gresita a pretului de listare este, in viziunea mea, cea mai mare gresala facuta de catre proprietarii de imobile in cadrul procesului de tranzactionare imobiliara. Zilnic intalnesc in piata aceasta problema, repetandu-se parca la infinit. Nenumaratele ore in care am stat de vorba cu vanzatorii m-au facut sa concluzionez ca aceasta abordare se datoreaza lipsei de importanta atribuite de acestia factorilor ce caracterizeaza in mod definitoriu valoarea de piata. De cele mai multe ori, cu toate ca sunt cunoscuti, proprietarii minimizeaza in mod voit importanta acestor factori in detrimentul altuia, rezultatul fiind o ciulama imobiliara, o supa de motive dreasa bine de catre stapanul imobilului insa nedigerabila de catre cumparator. Astazi discutam despre Locatia imobilului.


De ce are nevoie un agent imobiliar pentru a-si face bine treaba? (28.01.2011 | 2711 vizualizări)

Oare din ce se compune mix-ul numit succes in imobiliare? Un inceput cred ca se gaseste in randurile urmatoare.


Sa poti sa vinzi si bancii sa nu-i pese... (24.01.2011 | 2105 vizualizări)

Articolul de fata tine cont de experienta dobandita in ultima mea tranzactie din 2010, tranzactie ce s-a inchis cu sufletul la gura pentru vanzatori.


De cealalta parte a catedrei (02.12.2010 | 2941 vizualizări)

Niciodata nu este prea tarziu sa iti descoperi valente! Articolul de fata contureaza experienta mea proaspata avuta de cealalta parte a catedrei, la cursurile de agent imobiliar sustinute de ABI.


S-a intors Dragos (24.11.2010 | 2238 vizualizări)

Sa iti creezi o retea de specialisti, oameni de incredere, poate sa faca diferenta intre a inchide sau nu o tranzactie imobiliara. A face parte dintr-o retea de specialisti inseamna, in primul rand, sa oferi si sa primesti incredere.


Educatia face diferenta in imobiliare (05.10.2010 | 2335 vizualizări)

Drumul catre finalizarea unei tranzactii imobiliare seamana cu parcurgerea Saharei. Agentul imobiliar si proprietarul sunt parteneri de calatorie insa trebuie sa existe increderea ca niciunul nu incearca sa bea apa pe furis.


Cum lucreaza agentul imobiliar? (29.09.2010 | 2559 vizualizări)

Articolul de fata a starnit controverse printre agentii imobiliari. Oare de ce?


Blocaj la proprietar, cheia la consultantul imobiliar? Ep. 1. Radiografia unei tranzactii, prima mea “Prima Casa” (16.09.2010 | 2059 vizualizări)

Ce inseamna consultanta imobiliara? Se aplica oricui, la orice fel de proprietate? Ce poate face un consultant imobiliar pentru mine? Continua seria povestioarelor adevarate de pe blogul meu.


Iti intrebi agentul imobiliar atunci cand construiesti? (06.09.2010 | 2079 vizualizări)

Postat initial pe blogul meu www.iulianniculae.ro, articolul de fata face parte dintr-o serie de povestioare adevarate menite sa atraga atentia consumatorului de imobiliare de necesitatea existentei unor servicii imobiliare de inalta calitate, servicii prestate cu etica si profesionalism.


Tony's learnings (02.06.2010 | 5197 vizualizări)

With Cerean's suport and assistance and that of the APAIR, ARAI and ABI, on the 24-25 of May 2010 took place CIREC course teached by Mr. Tony Macaluso. Hereinafter you'll find my impressions on the first day of course.


Invataturile lui Tony Macaluso (24.05.2010 | 2908 vizualizări)

Cu sprijinul CEREAN si a asociatiilor imobiliare APAIR, ARAI si ABI a avut loc cursul CIREC sustinut de dl. Tony Macaluso (24-25 mai 2010). Mai jos aveti impresiile mele legate de prima zi de curs.


Evenimente

Organizator


Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări