Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu

avocat

Florin Dumitrescu

avocat

Timisoara Romania

Despre Florin Dumitrescu

M-am nascut in Timisoara in ’74 si sunt de profesie jurist. Am terminat facultatea in ’99 si am lucrat o vreme la cateva societati de consultanta juridica si de afaceri. Apoi in 2002 am infiintat impreuna cu prietenul meu Mircea, firma de consultanta juridica si de afaceri Master Consulting. Hotarat sa imi continui destinul in varianta proprie am creat firma Dumitrescu & Asociatii in 2004. Firma de consultanta juridica si de afaceri se vrea o companie inovatoare si deschizatoare de drumuri pe piata pe care functioneaza. Intre timp m-am mai ocupat, din cand in cand, si de management corporativ ca reprezentant al AVAS, Fondul Proprietatea sau Oficiul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Timisoara.

Una din specializarile echipei pe care o conduc sunt tranzactiile imobiliare si aspectele juridice ale operatiunilor cu bunuri reale. Incercam sa educam oamenii, vreau sa spun, incercam sa consiliem clientii, pentru a oferi legalitatea si a intari increderea activitatilor imobiliare pe care le desfasoara. Nu stiu cat de mult reusim sa facem asta, dar eu cel putin, mi-am propus sa nu ma opresc niciodata.

In acest sens, acest blog trebuie privit ca un instrument pus la dispozitia comunitatii on-line de a invata impreuna si a construi laolalta concepte si proceduri pentru afacerile oneste si creative in dezvoltarea si promovarea imobiliara sau constructii. Rolul acestui blog nu este de a aduce clienti companiei Dumitrescu & Asociatii, al carei proiect este, dupa cum nici pe acela de a furniza consiliere juridica gratuita celor care il citesc. Eu il vad mai degraba ca pe un manual de bune practici, interactiv si intr-o permanenta transformare. In acelasi timp, cu ajutorul celor care posteaza comentarii sau raporteaza o frauda imobiliara, vom crea o carta neagra a practicilor incorecte, imorale sau ilegale de afaceri imobiliare.

Pentru problemele de natura legala cu care va confruntati si care nu pot gasi rezolvarea in posturile, analizele si discutiile acestui blog nu pregetati a discuta cu profesionistii nostrii. Veti fi tratati ca oricare alt client si nu veti beneficia de reduceri. In schimb serviciile va vor multumii.

Articole

Malthus sau orasele viitorului (18.06.2011 | 3429 vizualizări)

In 1798 un preot englez emitea teoria catastrofica ce sustinea ca populatia creste in progresie geometrica in timp ce mijloacele de subzistenta cresc in progresie matematica. Teoria sa este cunoscuta sub numele de malthusianism, iar ca o consecinta a acestei relatii dintre populatie si starea economica, Malthus considera ca saracia, bolile, epidemiile si razboaiele sunt factori pozitivi pentru omenire, dat fiind ca asigura echilibrul intre numarul populatiei si cantitatea mijloacelor de subzistenta.


Evenimente

Acest Membru nu a organizat sau participat încă la un eveniment.

Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări