Diana Gherghita

Diana Gherghita

jurnalist/expert in comunicare

Diana Gherghita

jurnalist/expert in comunicare

Bucuresti Romania

Despre Diana Gherghita

Am o experienţă profesională de peste 8 ani în mass-media, atât în presa scrisă, cât şi în audiovizual. De-a lungul anilor am fost corespondent special, editor-prezentator
şi ulterior realizator pentru posturile de televiziune Prima TV, B1TV, Realitatea TV, The Money Channel şi Antena 3.
În prezent coordonez mai multe proiecte de media şi comunicare pentru diferite companii naţionale şi multinaţionale, ca fondator al proiectemedia.ro.

Educaţie / pregătire

2010-prezent: Doctorand în „Ştiinţele Comunicării”, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti     
2005-2007: Masterat „Campanii de comunicare în relaţii publice şi publicitate”, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti    
2001-2005: Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti, specializarea „Jurnalism”

Repere profesionale / experienţă

Ca fondator al proiectemedia.ro – agenţie online de media şi comunicare – iniţiez şi coordonez proiecte pentru companii publice şi private, oferind servicii de consultanţă şi producţie media, comunicare şi PR, precum şi marketing strategic şi coordonare de evenimente.
Anterior, am ocupat funcţia de expert în comunicare în cadrul unui proiect european coordonat de societatea TeamNet, parte a grupului Asesoft, iar în perioada iunie 2009 – septembrie 2010 am colaborat cu Antena 3 şi Camera de Comerţ şi Industrie a României în vederea realizării emisiunii economice „Clubul Camerelor de Comerţ”, în calitate de editor-prezentator.
În perioada 2006-2009 am fost editor-prezentator-realizator al  emisiunii „Metropolis”, prima şi singura emisiune live de sinteză, analiză şi prognoză imobiliară din România, difuzată de postul The Money Channel.
Între 2002 şi 2006 am colaborat cu departamentul de ştiri al B1TV, cu Prima TV pentru emisiunile „Levintza prezintă” şi „112 Poliţia în acţiune”, cu secţia politică a Radio România Actualităţi şi cu agenţia de publicitate Brando Advertising, unde am ocupat poziţia de project manager în cadrul departamentului de PR.

Articole

Acest Membru nu a scris încă un articol.

Evenimente

Organizator


Organizator


Motivatia si aplicarea OUG 174/2008 (16 februarie 2009 13:00)

Participant


The role of mortgage brokers (30 ianuarie 2009 13:00)

Participant


Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări