Darie Tudor

Darie Tudor

inginer energetician, prof.univ.

Darie Tudor

inginer energetician, prof.univ.

Bucuresti Romania

Specializări: Auditor Energetic

Despre Darie Tudor

Un tip muncitor care, lucrand in educatie(profesor universitar ce nu face parte din baronii lui Basescu) cauta sa transmita tinerilor din cunostintele si experienta de inginer. Am ceva experienta si in eficienta termica a cladirilor sia instalatiilor termice.

Educaţie / pregătire

Cred ca mai mult decat mediu si realizata nu numai prin scoala vietii. Aceasta mi-a conferit dreptul de expert in mai multe domenii de inginerie.

Repere profesionale / experienţă

Am zic eu mai multa experienta ca un notar care-si da cu parerea asupra unor chestiuni despre care nu are nici un fel de pregatire.
Aceasta lege a auditarii energetice a cladirilor, care se chinuie sa-si intre in drepturi a fost candva pusa  pe rol la noi la prima criza a petroluluisi se aplica pe baza unei directive a guvernului. Notarii atunci , ce ar trebui si acum nu au avut nici un cuvant de spus fiind o problema tehnic inginereasca care-i depaseau ca si cunostinte tehnice. Aplicarea atunci s-a facut la nivelul marilor intreprinderii industriale. N-am sa inteleg niciodata de ce se percep atatea taxe notariale care nu aduce nici o performanta unei cladiri, iar un certificat energetic care deschide caile spre performarea cladirii din punct de vedere energetic ridica atatea probleme de cost. Domnilor notari cati dintre d-voastra a-ti auzit de conceptul de casa verde?

Darie Tudor are nevoie de...

Ar fi mai multe. Pate o sa le spun la o conferinta RO-REN

Articole

Acest Membru nu a scris încă un articol.

Evenimente

Acest Membru nu a organizat sau participat încă la un eveniment.

Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări