Dan Calin

Dan Calin

Jurnalist

Dan Calin

Jurnalist

Bucuresti Romania

Telefon: +40 766253013 +40 722469319

Despre Dan Calin

Lucrez în presa scrisă de prin 2002. Printre altele, am fost redactor coordonator şi fotograf la revista Agenda Construcţiilor, redactor şef la revista Misiunea Casa, redactor şef şi fotograf la revista Planul Casei Mele, CEO la portalul profitimobiliar.ro, redactor (şef) şi fotograf la revista Print Magazin (și în prezent) și redactor şef, fotograf și manager executiv de proiect video la portalul fluximobiliar.ro (și în prezent). Fotografia este firul roșu al vieții mele profesionale, fiind și una dintre pasiunile mele cu care mă îndeletnicesc de peste 20 de ani. În prezent sunt unul dintre puținii fotografi din domeniul imobiliar.

Repere profesionale / experienţă

9 ani în presa imobiliară și de construcții
peste 20 de ani în fotografie de presă, imobiliare, evenimente, modă etc.

Articole

La ce trebuie sa fii atent cand cumperi o locuinta (03.03.2010 | 7100 vizualizări)

Este necesar ca potentialii clienti din domeniu sa stie foarte concret care sunt elementele de care trebuie sa tina cont pentru a face o achizitie de succes. Ele sunt mai multe si le vom trata pe rand pentru a le intelege pe toate.


Statul român este falimentar de cel puţin un an (04.02.2010 | 2266 vizualizări)

În urmă cu un an-doi, politicienii noştri iubiţi erau foarte optimişti că România nu va fi afectată de criza financiară internaţională. În plus, tot atunci ei susţineau în cor că nu avem nevoie de ajutorul nimănui şi că ne descurcăm singuri.


Evenimente

Curs de fotografie în imobiliare (2 iunie 2011 09:00)

Organizator


Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări