Claudiu Efta

Claudiu Efta

Broker/Owner ABRE

Abre

Claudiu Efta

Broker/Owner ABRE

Bucuresti Romania

Specializări: Agent Imobiliar | Marketing, Vânzări
Telefon: +40 729279657

Despre Claudiu Efta

Claudiu Efta


"De la 100 de dolari, primul comision încasat, la tranzacţii de peste 12.000.000 de euro"


1998-1999-18 de ani- 
Un tânăr pasionat de lege, un viitor avocat pregătit să sublinieze apăsat articolele de lege, menite să-i satisfacă setea de dreptate.
Patru ani de studiu, un viitor promiţător,şi  asta pentru pasiunea şi angajamentul devotat faţa de lege.
Profesie: broker imobiliar! De ce? şi nu avocat!?


2002-22 de ani


La scurt timpa după ce am absolvit Facultatea de drept, am decis impreauna cu familia mea să ne găsim o altă locuinţă. Am apelat la serviciile unei agenţii imobiliare din zona
unde aveam noi casa. Mi-a plăcut discuţia cu agentul imobiliar, inca de la evaluarea apartamentului nostru. Devenit interesat de serviciile unei agentii imobiliare,am asistat la" procesul de vânzare" a locuinţei noastre. 
De fiecare dată când agentul îşi anunţa vizita la noi, eram entuziazmat, de ce? Trebuie să precizez de la început, că această profesie este una care are în centru omul, în sensul că este concepută pentru a veni în sprijinul ocrotirii drepturilor şi libertăţilor persoanei, asemeni unui avocat. Să revin mai bine, şi să nu mă abat de la subiect.
În primul rând, agentul imobiliar, se comporta ca şi când era într-o sală de tribunal: avea răbdare cu fiecare client, asculta argumentele fiecăruia(variatecategorii, cu grade de cultura diferite, cu opinii din cele mai neaşteptate) persuasiune raţională, graţie, o dicţie impecabilă, şi o ţinuta vestimentară pe măsură.
Aceea persoană m-a convins prin atitudinea pozitivă că meseria de broker imobiliar mi se potriveşte. Era... exact asemeni unui avocat: respecta valorile umane (adevãr, dreptate, echitate),avea o bună capacitate de a  dialogă cu oamenii şi nu în ultimul rând, o bunã înþelegere a fenomenelor economice.


2002-23 de ani-2010-30 de ani.


Brokerul imobiliar, Ioana Nită, căci desprea ea am vorbit în rândurile de mai sus, ne-a ajutat să obţinem cel mai bun preţ din piaţă şi ne-a oferit un apartament cu o camera în plus, şi într-o zona foarte bună.
Evident, nu m-am putut abţine şi  am decis să colaborez cu agenţia imobiliară a Ioanei, acolo unde am învăţat, în fiecare zi, lucruri noi, şi încă mai învăţ.
Mulţumesc, Ioana Nită


"De la 100 de dolari, primul comision încasat, la tranzacţii de peste 12.000.000 de euro"


În prima lună am fost iniţiat: am efectuat prima "evaluare", cu minimele resurse ale vremii, imobiliară a unui apartament, însoţit, bineînţeles de un coleg. Am prospectat anunţurile din presă scrisă, am iniţiat primul apel telefonic(FSBO?:)) Nu atunci...Nu!), am oferit consultantă juridică proprietarilor ce au apelat la serviciile agenţiei, am prezentat apartamente potenţialilor cumpărători ai agenţiei.
Am distribuit fluturaşi la cutiile poştale. După 30 de zile am colaborat cu un coleg la o tranzacţie şi am gastigat 100 de dolari. Eram mândru de realizarea mea.
A urmat o perioadă în care am acumulat experientă, am câştigat comisioane-bani-, mi-am extins obiectivele, am continuat sa caut informatii, sa imbunatatesc si sa adaug valoare serviciilor prestate.Am cunoscut oameni cu care colaborez şi astăzi, în care am încredere, şi pe care nu i-am dezamăgit.


Odată cu progresul tehnologic, bazele de date şi sistemele de marketing imobiliare,  s-au transformat şi ele, în adevărate instrumente de evaluare, ce au ca scop o informare  corectă a jucătorilor din piaţă imobiliară. Am fost şi sunt deschis la tot ceea ce înseamnă evoluţie.


Chiar dacă declinul sectorului bancar a cedat, implicit şi cel imobiliar, m-am adaptat noilor reguli, şi nu am greşit. Am ales CENTURY 21! Aici,  mi-am întărit cunoştinţele, şi m-am adaptat din mers noii paradigme imobiliare.Acum, în 2013, sunt un broker mulţumit de perfomantele mele în business-ul imobiliar. În decursul a peste 10 ani, am valorificat active de peste 12.000.000 Euro.Puţin, mult...ceea ce contează este că am clienţi care îmi recomandă serviciile rudelor, prietnilor sau vecinilor. Multumesc tuturor clienţilor mei, pentru încrederea acordată de-a lungul celor 10 ani de imobiliare.Multumesc!Cu stima,Claudiu Efta

Educaţie / pregătire

FACULTĂŢI ŞI SPECIALIZĂRI:

DREPT-UNIVERSITATEA HYPERION
JURNALISM- SPECIALIZARE-COMUNICARE MEDIATICĂ ŞI PUBLICITATE
SCOALA DE TELEVIZIUNE SI FILM.
DESIGNER WEB-AVANTAJ CONSULTING.

Repere profesionale / experienţă

BROKER, ACTIV IMOB, Bucuresti
BROKER, CENTURY 21 Decebal-Bucuresti

TELEVIZIUNE-MONEY TV.

Articole

Acest Membru nu a scris încă un articol.

Evenimente

Acest Membru nu a organizat sau participat încă la un eveniment.

Recomandări

Acest Membru nu are încă recomandări