Skip Navigation LinksPrima pagină»Evenimente»RE/MAX Premium organizeaza Open House Apartamente finalizate...
Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Broker/Owner RE/MAX Premium

Re/Max Premium


RE/MAX Premium organizeaza Open House Apartamente finalizate in Sinaia


Agentia imobiliara RE/MAX Premium organizeaza pe 13, 14, 20 si 21 august intre orele 10.00 si 20.00 la Sinaia, in Calea Moroieni nr. 39 Open House - sesiuni de vizionari pentru apartamente finalizate in Sinaia in cadrul complexului Izvorul Dorului.


Organizat de Adrian Niculescu în categoria Socializare

Unde? Complex rezidential Izvorul Dorului

Când? 13 august 2011 10:00

Cost: 0,00 RON


Publicat la 13.08.2011 | 2262 vizualizări

 

>>

locuri libere

gratuit RON


Detalii Eveniment

Izvorul Dorului se afla intr-o zona linistita a statiunii Sinaia, in cartierul Izvor, la iesirea catre Targoviste, intre soseaua Calea Moroieni si Paraul Izvorul Dorului. Amplasat intr-un ambient natural, inconjurat de versanti impaduriti, ansamblul este compus din doua blocuri dispuse in ,,L” unul fata de celalalt si cuprinde in total 64 de apartamente.

IZVORUL DORULUI are un design atragator, cu arhitectura montana si ofera dotari moderne specifice apartamentelor de vacanta. Apartamentele au finisaje si echipamente de top, inclusiv doua ascensoare. Dezvoltarea pe verticala a ansamblului, adaptat la configuratia terenului, a facut ca cele doua blocuri sa fie formate din doua nivele inferioare cu vedere la rau, parter la nivel cu soseaua si cinci etaje superioare. Apartamentele sunt de diferite tipuri, cu 1, 2 si 3 camere, oferind spatii generoase. Principala functiune de locuinta, reprezentata de apartamente, este completata cu functiuni anexe ( garaje, boxe, spatii tehnice), zonarea pe niveluri fiind urmatoarea:Parter: hol de intrare, apartamente

Etaje 1-4(identice): apartamente
Etaj 5(retras): apartamente

Demisol: apartamente, garaj

Subsol: garaj, boxe, spatii tehnice.Accesul auto la garajele situate la demisol si subsol se face prin intermediul unor rampe exterioare, care fac parte din sistemul de drumuri al incintei, completat de un spatiu verde amenajat cu acces la rau. Apartamentele sunt finisate cu materiale de foarte buna calitate si beneficiaza de dotari moderne:
- gresie si faianta
- zugraveli lavabile
- parchet
- usi celulare furniruite la interior si usa metalica la intrare
- tamplarie exterioara PVC cu geam termopan
- centrala termica proprie
- bucatarie mobilata dotata cu cuptor electric, plita cu gaz si hota
- locuri prevazute pentru frigider, masina de spalat vase si rufe
- sistem de alarma cu senzor de fum, gaz, antiinghet
- prize cablu TV si telefon
- instalatie electrica de prize si iluminat
- instalatii sanitare complet echipate
- interfon
- optional bucataria inchisa sau deschisa
- 2 lifturi
- parcari subterane si boxe
- asiguram servicii administrative de paza si curatenie

RE/MAX Premium face parte din reteaua internationala RE/MAX alaturi de 12,000 de birouri in toata lumea dintre care 7,000 in Europa si este activa cu proprietati in regim de reprezentare exclusiva in Bucuresti, Sinaia, Brasov si Constanta atat in domeniul rezidential cat si comercial, birouri, industrial si terenuri.Pentru a programa vizionarea apartamentelor va rugam sa ne contactati la tel 0744 777 544 iar pentru a va inregistra online sa primiti toate informatiile despre oferta noastra de apartamente finalizate in Sinaia va rugam sa completati formularul disponibil la acest link: http://bit.ly/oGohe0

 

 Discuţii şi clarificări pe tema evenimentului

Marian Dumitru

Marian Dumitru Asistent Project Manager-Let's do it Romania! | 18 august 2011 19:27

Doresc mai multe informatii cum pot participa la acest eveniment?

Adrian Niculescu

Adrian Niculescu Broker/Owner RE/MAX Premium | 20 august 2011 12:31

Pentru a programa vizionarea apartamentelor va rugam sa ne contactati la tel 0744 777 544 iar pentru a va inregistra online sa primiti toate informatiile despre oferta noastra de apartamente finalizate in Sinaia va rugam sa completati formularul disponibil la acest link: http://bit.ly/oGohe0.


Pentru a te implica în discuţie trebuie să intri în contul tău.

Ai cont? Intră în cont pentru a comenta. Nu ai cont? Înregistrează-te (gratuit).