Skip Navigation LinksPrima pagină»Evenimente»Curs de fotografie în imobiliare
Dan Calin

Dan Calin

Jurnalist


Curs de fotografie în imobiliare


In meseria de broker/agent imobiliar, o fotografie reusita poate face toti banii. Este important sa stim care sunt elementele definitorii ale unui aparat de fotografiat si ce inseamna intr-adevar o fotografie semnificativa pentru domeniul de real estate. Nu contează dacă ești sau nu membru ABI, cursul fiind destinat oricui este interesat.


Organizat de Dan Calin în categoria Workshop

Unde? Asociatia Brokerilor Imobiliari

Când? 2 iunie 2011 09:00

Cost: 50,00 RON


Publicat la 31.05.2011 | 2290 vizualizări

 

>>

locuri libere

50 RON


Detalii Eveniment

In meseria de broker/agent imobiliar, o fotografie reusita poate face toti banii. Este important sa stim care sunt elementele definitorii ale unui aparat de fotografiat si ce inseamna intr-adevar o fotografie semnificativa pentru domeniul de real estate.

Dan Calin, licentiat in fotografie, profesionist cu o experienta de aproape 10 ani in realizarea de fotografii in acest domeniu, alaturi de Ilinca Petre, fotograf recunoscut oficial de catre AAFR – Membru creator consacrat in cadrul Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania, ne vor invata cum sa alegem un aparat de fotografiat potrivit pentru imobiliare, la ce parametrii trebuie sa ne uitam cand alegem un aparat si ce aparate sunt acum pe piata ideale dpdv calitate/performante/pret. 

Ne vor dezvalui din trucurile meseriei si vom afla cum sa facem o fotografie in interiorul unei camere, cum sa fotografiem cu lumina in fata si multe alte secrete folositoare in munca de zi cu zi a brokerului imobiliar. Înscrieri aici 0731.010.145.
Discuţii şi clarificări pe tema evenimentului

Acest eveniment nu a fost încă dezbătut.


Pentru a te implica în discuţie trebuie să intri în contul tău.

Ai cont? Intră în cont pentru a comenta. Nu ai cont? Înregistrează-te (gratuit).