Skip Navigation LinksPrima pagină»Evenimente»Open House Pallady Towers - de Craciun in casa noua
Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Broker/Owner RE/MAX Premium

Re/Max Premium


Open House Pallady Towers - de Craciun in casa noua


Open House Pallady Towers - de Craciun in casa noua - va invitam sa vizitati apartamentele din Pallady Towers atat daca doriti sa le promovati ca agent cat si daca doriti sa achizitionati in viitorul apropiat un apartament in sectorul 3.


Organizat de Adrian Niculescu în categoria Socializare

Unde? Complex Rezidential Pallady Towers

Când? 11 decembrie 2010 10:00

Cost: 0,00 RON


Publicat la 10.12.2010 | 2733 vizualizări

 

100

locuri libere

gratuit RON


Detalii Eveniment

La inceputul lunii decembrie am organizat lansarea comerciala a complexului Pallady Towers. Avem finalizate 216 apartamente in 2 blocuri, proiectul beneficiind de acces direct din Bd. Theodor Pallady. Apartamentele sunt disponibile imediat - noii locatari vor petrece Craciunul in casa noua.


Proiectul Pallady Towers este dezvoltat pe o suprafata de 11.000 mp, ce cuprinde o cladire de birouri clasa A si trei cladiri cu 297 de apartamente: studiouri, 2 camere si 3 camere. Imobilul are disponibile pentru vanzare apartamente cu  suprafetele cuprinse intre 47 mp si 113 mp, fiind atent proiectate incat sa iti ofere spatiul si confortul de care ai nevoie. 

Facilitati: 

- Sistem de securitate 24/24; 
- Incinta si acces complet securizat; 
- Parcari supraterane si subterane; 
- Ascensoare rapide si silentioase de ultima generatie; 
- Finisaj termoizolant ce asigura un confort termic ridicat; - Iluminare exterioara; 
- Zone de agrement si locuri de joaca; 
- Spatii verzi generoase 

Elementele confortului tau: 
Pentru ca suntem constienti ca apreciati foarte mult linistea unei locuinte calde, va oferim finisaje de cea mai buna calitate:
- tamplarie exterioara din PVC cu geam termoizolant; 
- parchet lamelar; 
- centrala termica proprie; 
- usa metalica de inalta siguranta; 
- usi interioare celulare din lemn, furniruite; 
- obiecte sanitare sunt importate din tari vest-europene; - racordare la cablu TV, la reteaua telefonica si interfon; - contorizare individuala a consumului de gaz, curent electric, apa.

Apartamentele sunt pregatite pentru dotarea cu instalatia de aer conditionat de tip SPLIT, masina de spalat rufe si masina de spalat vase.

Perspectivele practice ale confortului 
Suntem constienti de faptul ca masina ta este un important “membru” al familiei. De aceea, iti oferim posibilitatea sa alegi un loc de parcare dintre cele existente: 268 locuri subterane sau 172 de locuri exterioare.

Complexul rezidential ste situat in partea de est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. Accesul se face direct din bulevard, asigurandu-se o legatura rapida cu centrul Capitalei si Autostrada Soarelui. Locuitorii ansamblului rezidential se bucura de acces rapid la mijloacele de transport in comun - statia de metrou ”1 Decembrie 1918” si o moderna linie de tramvai, in imediata apropiere gasindu-se Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, scoli generale, licee, gradinite, parcuri si locuri de joaca, piata dar si alte mari dezvoltari comerciale care: METRO, REAL, OBI. 


Va invitam sambata 11 decembrie si duminica 12 decembrie sa ne vizitati intre orele 10.00 si 14.00 pentru a viziona apartamentele Pallady Towers si a va raspunde la orice intrebari despre proiectul nostru si apartamentele noi din sectorul 3.

Pallady Towers Residence


Discuţii şi clarificări pe tema evenimentului

Acest eveniment nu a fost încă dezbătut.


Pentru a te implica în discuţie trebuie să intri în contul tău.

Ai cont? Intră în cont pentru a comenta. Nu ai cont? Înregistrează-te (gratuit).