Skip Navigation LinksPrima pagină»Articole Specialişti Imobiliare»Vrei un apartament sau o casa?
Bogdan Preoteasa

Bogdan Preoteasa

Independent Real Estate Professional


Vrei un apartament sau o casa?


Iata cateva motive pentru care merita sa cumperi o locuinta noua in Zona de Sud a Capitalei!


de Bogdan Preoteasa la categoria General


Publicat la 25.05.2015 | 2564 vizualizări | 0 comentarii


nota

?

0 voturi

Nu ai un buget foarte mare, iti doresti sa te muti rapid intr-o zona aerisita si care beneficiaza de infrastructura moderna, in plina dezvoltare, insa nu vrei sa faci rabat de la calitatea noii tale locuinte, noi, echipa ApartamenteNoiSud iti oferim cele mai solide motive sa te muti in Zona de Sud a Bucurestiului, de unde se poate ajunge foarte repede in toate punctele importante ale orasului.
Toate proiectele dezvoltate in aceasta zona au fost si sunt incheiate cu succes si la timp, un motiv in plus de credibilitate ca vei avea locuinta dorita, uneori rezervarile facandu-se doar pe baza proiectelor.
Avantajele achizitiei unui apartament sau a unei case noi cu teren in proprietate vin la pachet cu finisajele si dotarile noi, la alegere, calitatea si executia cu echipe de prosesionisti fiind garantata. Pentru cei care isi rezerva din timp locuinta, proiectele pot fi regandite, reproiectate si construite dupa nevoile si gusturile viitorului proprietar.

Beneficiati de reducerea si controlul costurilor cu intretinerea, atat vara, cat si iarna, datorita izolatiei termice si a bransamentelor individuale la toate utilitatile orasului apa, canalizare – APA NOVA, gaze naturale – GDF-SUEZ, curent electric – ENEL.

Si stii ce? - locul de parcare nu mai reprezinta o problema! :-)

Nu esti convins 100%?
Te invitam la sediul nostru sa faci cunostinta cu echipa ApartamenteNoiSud, care te poate sfatui si indruma sa faci alegerea potrivita petru tine.

Acest articol nu a fost încă dezbătut.


Pentru a te implica în discuţie trebuie sa intri în contul tău.

Ai cont? Intră în cont pentru a comenta. Nu ai cont? Înregistrează-te (gratuit).

Etichete articol

Apartamente noi

Zona de Sud a Bucurestiului.