Skip Navigation LinksPrima pagină»Articole Specialişti Imobiliare»Un nou inceput, de bun augur!

Un nou inceput, de bun augur!


Prima Conferinta Nationala a Uniunii Nationale a Evaluatorilor autorizati va avea loc in ziua de 9 decembrie 2011 la Hotel Piatra Mare din Poiana Brasov.
Managementul Appraisal&Valuation a participat la prima Adunare Generala de constituire a Uniunii Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania si are reprezentare la prima Conferinta Nationala a Uniunii.


de Adina Laura Popescu la categoria Editorial


Publicat la 24.11.2011 | 3556 vizualizări | 0 comentarii


nota

6,7

3 voturi

Prima Conferință Națională a UNIUNII NAȚIONALE A EVALUATORILOR AUTORIZATI DIN ROMÂNIA va avea loc în ziua de 9 decembrie 2011 la Hotel Piatra Mare din Poiana Brașov.
La Conferința Națională a Uniunii sunt convocați participanții care au fost aleși la Adunarea Generală Națională din data  de 19 noiembrie 2011 si  publicată pe www.anevar.ro
In cadrul evenimentului vor fi alesi Membri Consiliului Director al UNIUNII NAȚIONALE A EVALUATORILOR AUTORIZAȚI DIN ROMÂNIA" potrivit art. 34 din O.G. nr. 24/2011.
Sambata, 19 noiembrie 2011,  a avut loc prima  Adunare Generala de constituire a Uniunii Nationale a Evaluatorilor  Autorizati  din Romania. Evenimentul a avut loc in cadrul Centrului Expozitional Romexpo- Bucuresti. Au participat un numar de aproximativ 1800 de persoane, dintre  cele 5355 care au indeplinit condiţiile de dobândire a calitaţii de evaluator autorizat (membri titulari ai Uniunii Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România) pana la data de 5 octombrie 2011. Adunarea Generala a fost condusa de Filip STOICA.

Managementul Appraisal &Valuation SRL Bucuresti (Andrei Ioan BOTIS si Sorin HUIDU) a  participat la prima Adunare Generala a Uniunii.

Appraisal &Valuation a fost aleasa sa participe la prima Conferinta Nationala a Uniunii Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania.

Ordonanta Guvernului nr. 24/30.08.2011 reglementeaza activitatea de evaluare, precum si modalitatea de organizare si functionare a profesiei de evaluator autorizat.  Conform art 3- OG 24/2011, "Uniunea Naţionalã a Evaluatorilor Autorizaţi din România funcţioneazã ca organizaţie profesionalã de utilitate publicã fãrã scop patrimonial din care fac parte evaluatorii autorizaţi"
Filip STOICA este de profesie economist, membru titular ANEVAR din 1994 si Presedinte  incepand cu 1 ianuarie 2010. Asociatia Nationala a Evaluatorilor din România – ANEVAR –  asociatie profesionala de interes public  si care promoveaza metodele si tehnicile de evaluare prin mijloace specifice, conform cu Standardele Internationale de Evaluare. Asociatia a fost  infiintata in 1992.
Appraisal& Valuation este o companie  de consultanta in domeniul imobiliar, cu mai mult de 50 de angajati si cu 7 ani de experienta in evaluarea bunurilor. Appraisal & Valuation operează pe piata imobiliara naţionala. Activitatea este coordonata de biroul central din capitala.

Andrei Ioan Botis  are  26 de ani, este de profesie economist,  cu 5  ani de experienta in consultanta imobiliara si evaluari, partener fondator al Appraisal&Valuation SRL si General Manager.

Sorin Huidu are 34 de ani, este de profesie economist, cu experienta de 8 ani in evaluarea proprietatilor- Director in cadrul companiei.

Adina Laura Popescu are 42 de ani, este de profesie inginer,  cu o experienta de 6 ani in evaluarea proprietatilor, coordoneaza activitatea companiei in zona de sud a Romaniei si reprezinta Appraisal&Valuation la Conferinta Nationala a Uniunii  din 9 decembrie 2011. 

Simtul valorii il avem fiecare dintre noi, aceasta este, de fapt, esenta profesiei.
Masura valorii se armonizeaza cu Uniunea, cu Standardele, cu un cadru legislativ care sa dea autoritate Evaluatorului Autorizat.

Reasezarea valorii  a devenit responsabilitatea familiei profesionistilor in evaluare.


Acest articol nu a fost încă dezbătut.


Pentru a te implica în discuţie trebuie sa intri în contul tău.

Ai cont? Intră în cont pentru a comenta. Nu ai cont? Înregistrează-te (gratuit).