Ca dezvoltator te confrunţi cu o mulţime de probleme: clienţi pretenţioşi şi nehotărâţi, condiţii aspre de creditare, concurenţă puternică, întârzieri la termenele de predare, ş.a.m.d. Fiecare obstacol atacă profitabilitătea investiţiei tale.


În timp ce jonglezi cu aceste probleme, trebuie să organizezi şi partea de promovare şi vânzare a proiectelor, trebuie să ştii ce vrea clientul şi cum poţi să-i oferi ceea ce-i place şi ceea ce-şi permite.


5 feluri în care SellWell te ajută:

1

Echipă virtuală de vănzari, dinamică şi competitivă

Colaborarea cu Agenţii SellWell te ajută atunci când nevoie de forţă la vânzări fie că eşti un dezvoltator mare cu propria echipă de vânzări, fie că eşti un dezvoltator mic fără resurse dedicate de marketing şi vânzări. Nu trebuie să alegi o singură agenţie sau promotor ca să rişti să fii la cheremul lor. SellWell oferă posibilitatea să-i alegi numai pe acei agenţi care-ţi aduc rezultate.

2

Puterea reţelei şi a contactului direct

Clienţii Agenţilor SellWell sunt şi clienţii tăi! Prin SellWell ai acces la o comunitate de specialişti în imobiliare şi la relaţiile pe care aceştia le au cu restul pieţei. Chiar dacă ai avea bani să cumperi aceste informaţii, ai un mare dezavantaj. Îţi lipseşte relaţia directă cu clientul respectiv. Foloşte puterea relaţiilor directe pe care le-a construit fiecare agent multiplicate de puterea reţelei SellWell!

3

Controlul imaginii în piaţă

Un proiect de succes depinde de o campanie de marketing de succes. Colaborarea cu parteneri externi poate duce la diluarea sau chiar la prezentarea incorectă a mesajului. În SellWell evităm acest risc. Toate colaborarile încep cu un workshop de identificare şi pregatire a Agenţilor SellWell potriviţi proiectului tău. Prin SellWell mesajul şi preţul stabilit ajung intacte la clienţi.

4

Feedback din partea specialiştilor

Când lucrezi în SellWell eşti parte dintr-o comunitate selectă de specialişti în imobiliare. Platforma şi formurile de discuţii facilitează feedback-ul concret şi contructiv direct pe proiectele listate de tine. Fie ca discuţi cu un arhitect, agent imobiliar sau broker de credite beneficiezi de cunoştinţele şi opinia cuiva care este specializat pe o anumită zonă, disciplină sau categorie de clienţi.

5

Schimbările se propagă automat

Pe parcursul derulării unui proiect intervin multe schimbări. Cât timp pierzi să actualizezi pe toţi implicaţi în vânzări de fiecare dată când apare o schimbare? SellWell este o soluţie integrată unde introduci informaţiile o sigură dată şi la fiecare actualizare schimbările se propagă automat. În felul astă nu rişti să fii promovat către potenţiali clienti cu informaţii incorecte.

Cum funcţionează SellWell ?


SellWell optimizează procesul de vânzare folosind puterea unei reţele de specialişti cu relaţii deja stabilite cu clienţii ţintă. În final vinzi mai repede şi ai mai mult timp să te ocupi de planificare şi predare. Câştigi noi parteneri de afaceri şi reduci costurile firmei!

mls diagram

Concret:

  • Listezi proiectele în SellWell. Ele devin accesibile în detaliu tuturor Agenţilor SellWell.
  • Prezinţi proiectele listate, distribui materiale de promovare şi primeşti feedback din partea Agenţilor SellWell în cadrul unor workshopuri.
  • Agenţii sunt interesaţi să-ţi promoveze proiectele către proprii clienţi, fiind stimulaţi de comisionul oferit. Agenţii SellWell informează şi triază clienţii în locul tău. Ajung la tine clienţi hotărâţi să cumpere.
  • Te-ai decis să listezi proiectele în SellWell ?


    Trebuie doar să parcurgi 3 paşi simpli:

  • Deschide-ţi un cont şi upgrade la SellWell
  • Încarcă proiectele în Datalog
  • Listează în SellWell cu un singur click!
  •