Timpul costă bani. Tranzacţionarea proprietăţilor aflate în executare silită este un proces complex care necesită mult timp şi o echipă de vânzări dedicată.


QuickSell înseamnă maximizarea valorii şi minimizarea timpului necesar vânzării activelor imobiliare în executare silită. QuickSell înseamnă parteneriate strategice cu specialiştii imobiliari în procesul de identificare a potenţialilor investitori şi ofertanţi.


5 feluri în care QuickSell te ajută:

1

Lichidităţi prin vânzarea rapidă a proprietăţilor în executare silită

Banii blocaţi în active care stau în portofoliul băncii sunt o problemă gravă pentru cash flow. Participarea în QuickSell înlesneşte vânzarea activelor imobiliare conectând executorii bancari cu comunitatea de specialişti RoREN, în speţă cu investitori direcţi şi intermediari (agenţi imobiliari, consultanţi, ş.a.)

2

Promovare şi expunere maximă pentru licitaţii

Executorii judecătorieşti afişează publicaţia de vânzare la avizierul judecătoriei sau primăriei. Nu e bine ca sănătatea băncii să depindă de o hârtie lipită pe spatele unei uşi. Anunţând licitaţiile în QuickSell beneficiezi de promovare printre Membrii RoREN şi de sindicalizarea anunţului către întreaga piaţa prin multe alte publicaţii şi canale de marketing partenere.

3

Banca nu trebuie să se transforme într-o agenţie imobiliară

Vânzarea proprietăţilor imobiliare necesită o echipă dedicată care să fie pe teren, să răspundă la întrebări, să interacţioneze cu clienţi nehotărâţi şi capricioşi. Pe scurt, e nevoie de consiliere imobiliară care însă nu e competenţa principală a băncii. E mai eficient să formezi o echipă virtuală de vânzări colaborând cu agenţi imobiliari reputaţi şi să le oferi comision.

4

Urmărirea stadiului tranzacţiei

E crucial pentru managerii băncii să ştie în fiecare moment în ce stadiu al executării silite se afla fiecare activ şi să poată estima când pot fi recuperate creanţele. QuickSell automatizează şi urmareşte toţi paşii necesari procedurii legale şi generează rapoarte pe zone, categorii de active, client, etc. QuickSell este o platformă electronică pentru tranzacţionarea activelor imobiliare.

5

Integrare cu software pentru gestiunea informaţiilor

Din lipsă de instrumente adecvate, unii executori publică numai informaţii minime despre proprietate. Fără să-şi dea seama, îşi reduc drastic şansele de a găsi un cumpărător. QuickSell este intim integrat cu Datalog - software dedicat gestiunii de informaţii imobiliare - înlesnind înregistrarea informaţiilor şi colaborarea departamentelor băncii pentru lucrul în echipă.

Cum funcţionează QuickSell?


QuickSell este prima platformă online creată special pentru a optimiza colaborarea dintre reprezentanţii băncii şi agenţii imobiliari interesaţi să vândă proprietăţi aflate în executare silită.

mls diagram

Reprezentant bancă

Datalog - gestiunea portofoliului de proprietăţi

QuickSell - listarea proprietăţilor şi publicarea licitaţiilor - colaborarea cu Agenţii QuickSell

Concret:

  • Reprezentantul băncii listează proprietăţile în Datalog şi apoi le publică în QuickSell pentru a colabora cu agenţii imobiliari
  • Banca organizează o licitaţie publică unde Agenţii QuickSell îşi vor aduce clienţii interesaţi să cumpere
  • Finalizarea tranzacţiei şi achitarea comisionulul către Agentul QuickSell
  • Te-ai decis să vinzi mai rapid şi mai eficient activele cu QuickSell ?


    Trebuie doar să parcurgi 3 paşi simpli:

  • Înregistrează-te şi Upgrade la QuickSell
  • Organizează-ţi prortifoliul de proprietăţi în Datalog
  • Listează în QuickSell cu un singur click şi publică detaliile despre licitaţie
  •