Stim ca ai vrea sa-ti folosesti mai eficient timpul pe care il consumi introducand si actualizand in agenda informatii despre clientii tai. Memolog® e creat special pentru lumea imobiliarelor si ti se potriveste mai bine decat solutiile improvizate cu Microsoft Outlook® sau Microsoft Excel®.


10 feluri in care Memolog te ajuta:


Memolog te ajuta sa-ti cunosti mai bine clientii si sa construiesti o relatie mai stransa cu ei! Folosind Memolog vei descoperi cat de usor poti actualiza si organiza baza de date cu clienti. Informatiile de care ai nevoie ies singure la suprafata! Cum?

mail

1. Poti asocia clientii cu proprietatile din baza ta de date

Memolog si Datalog sunt doua aplicatii complementare care comunica intre ele. Poti conecta nevoile, optiunile sau preferintele clientilor (Memolog) cu proprietatile imobiliare aflate in portofoliul firmei tale (Datalog).

folder

2. Ai acces la istoricul modificarilor

Memolog iti ofera posibilitatea imbunatatirii relatiei cu clientii. Poti vizualiza intr-o clipa evolutia relatiei cu un partener de afaceri sau client. Bazandu-te pe acest istoric, poti sa identifici mult mai bine nevoile, optiunile sau preferintele clientilor din propria baza de date.

team

3. Lucrezi in echipa

Beneficiezi de eficienta partajarii informatiilor despre clienti cu colegii de echipa. Aceasta inseamna ca ai acces la informatiile din portofoliul colegilor atunci cand lucrati impreuna cu acelasi client. Mai mult, introducerea datelor in fisa unui client se poate face de catre mai multe persoane din echipa si fiecare se poate specializa pe colectarea si actualizarea anumitor tipuri de informatii.

world globe

4. Introducerea facila a informatiilor

Completarea adreselor devine floare la ureche! Memolog reduce timpul de indroducere al datelor de contact prin autocompletarea rubricilor dupa tastarea primelor caractere.

paper clip

5. Creaza propriile categorii de clienti

Foloseste puterea etichetelor! Iti poti crea propriile clasificari etichetand clientii cu cuvinte cheie (ex: client dificil, client cu cash, urgent, neprioritar, teapa, etc). Astfel, poti gasi cu usurinta orice client dintr-o anumita categorie prin sortare sau filtrare. Etichetarea functionaza si in echipa putand sa creezi clasificari valabile la nivelul firmei nu doar la nivel personal.

tape

6. Inregistreaza un numar nelimitat de clienti

Nu exista limite in Memolog Pro! Poti introduce oricate contacte doresti, fie de mana sau, mai simplu, prin import din Microsoft Excel®, Microsoft Outlook® sau alt program de gestiune a contactelor. Cand folosesti Memolog Basic (gratuit) beneficiezi de aceleasi facilitati la incarcarea datelor cu o limita de 30 de contacte.

key

7. Informatiile tale sunt protejate

Siguranta si confidentialitatea informatiilor introduse in Datalog este un aspect extrem de important. Pentru asta am conceput si construit sisteme avansate de protectie a datelor. Informatiile fiecarui utilizator sunt izolate si protejate impotriva accesului neautorizat.

mobile phone

8. Informatiile tale sunt accesibile de oriunde si oricand

Chiar si pe teren, cu mobilul la tine, iti trebuie doar acces la Internet! Daca ai iPhone®, Blackberry®, telefon cu Windows Mobile® sau orice mobil cu abonament de date, poti introduce in Memolog noi detalii despre un client, chiar stand de vorba cu el!

butler

9. Zero costuri de instalare si intretinere

Spre deosebire de alte programe de tip CRM, cu Memolog nu mai trebuie sa-ti procuri un calculator specializat cu rol de server. Nu mai trebuie nici sa-ti consumi timpul cu instalarea pe fiecare statie si nici sa platesti pe cineva sa se ocupe de intretinerea sistemului, protectia impotriva virusilor si crearea copiilor de siguranta (backup). Noi ne ocupam de toate acestea cand folosesti Memolog si nu cheltui nici un sfant in plus pentru server sau administrator IT.

baggage

10. Iti poti lua jucariile cand doresti

Dorim sa formam un parteneriat pe termen lung cu tine si firma ta. Suntem obsedati de crearea celor mai bune produse si vom face tot posibilul sa-ti fim pe plac. Daca totusi, pentru orice motiv, nu mai doresti sa folosesti Memolog, nu-ti "incarceram" informatiile. Nu credem in dragoste cu forta. Poti oricand exporta informatiile pe care le-ai introdus in format CSV sau XML care poate fi citit ulterior cu Microsoft Excel® si multe alte aplicatii.

Memolog® impreuna cu Datalog® reprezinta doua solutii software complementare, special create pentru a optimiza procesul de intalnire a cererii cu oferta de pe piata imobiliara.