FairPlay îmbunătăţeşte piaţa imobiliară printr-un concept de afaceri nou, fundamentat pe colaborarea dintre agenţii imobiliari şi pe respectarea unei conduite deontologice. FairPlay este primul sistem tip MLS (Multiple Listing System), adaptat la specificul pieţei imobiliare din România.


Ce înseamnă MLS adaptat?


 • înseamnă un MLS certificat de ANPC conform OUG 174/2008 (singurul MLS certificat de ANPC, de altfel)
 • înseamnă să nu forţăm adoptarea terminologiei americane fără sens în legislaţia şi practica românească
 • înseamnă implementarea Standardului European al Activităţii Imobiliare conform ASRO
 • înseamnă experienţă cu operarea unui MLS pe piaţa românească din 2005

 • 5 feluri în care FairPlay te ajută:

  1. Vizibilitate crescută şi acces la exclusivităţi

  Prin FairPlay, numărul tranzacţiilor imobiliare va creşte în mod iminent. În primul rând, prin listarea proprietăţilor aflate în exclusivitate, le vei creşte automat nivelul de vizibilitate pe piaţă. În al doilea rând, ai acces la toate detaliile exclusivităţilor listate în FairPlay de catre ceilalţi Agenţi FairPlay, diversificându-ţi portofoliul cu proprietăţi.

  2. Bibliotecă de contracte

  Ai acces la o bibliotecă completă de documente legale necesare încheierii de exclusivităţi şi tranzacţionării proprietăţilor (vânzare, cumpărare, închiriere). Contractele sunt întocmite de jurişti specializaţi în domeniu şi agreate de notari cu experienţă. Toate acestea alcătuiesc o bază legală comună de colaborare, realizându-se astfel o fluidizare şi simplificare din punct de vedere legal (şi nu numai) a procesului de tranzacţionare.

  3. Protejează dreptul de proprietate asupra informaţiilor

  FairPlay te aduce într-o colaborare care are loc după principii agreate şi respectate de toţi participanţii! Siguranţa şi confidenţialitatea informaţiilor introduse în FairPlay este un aspect extrem de important. Pentru asta am conceput şi construit sisteme avansate de protecţie a datelor.

  4. Scade drastic costurile şi riscul colaborării cu alţi parteneri de afaceri

  FairPlay înseamnă asigurarea încasării comisionului şi a răsplătirii eforturilor depuse în munca ta. În FairPlay poţi lucra cu partenerii tăi chiar şi când nu eşti la muncă, pentru că listările îşi fac treaba singure, se promovează aproape de la sine şi găsesc clienţi şi parteneri fără ca tu să fii dat la o parte.

  5. Uşurează semnificativ publicarea exclusivităţilor şi urmărirea tranzacţiilor

  FairPlay este singurul MLS integrat cu software pentru gestiunea portofoliului de oferte. Cu alte sisteme trebuie să munceşti de doua ori. Prima oară munceşti să introduci şi să organizezi informaţiile în portofoliul tău personal; a doua oară munceşti să introduci informaţiile în MLS. Cu FairPlay gândeşti, nu munceşti! FairPlay este intim integrat cu Datalog. Când foloseşti Datalog pentru organizarea propriilor oferte, poţi publica exclusivităţile în MLS cu un singur click! Noroc că Datalog e gratuit!

  Cum funcţionează FairPlay ?


 • Listezi ofertele pentru care ai semnat un Acord de Reprezentare Exclusivă cu proprietarul. Ele devin accesibile tuturor Agenţilor FairPlay.
 • Prezinţi exclusivităţile listate, distribui materiale de promovare şi primeşti feedback din partea Agenţilor FairPlay în cadrul unor workshop-uri pentru identificarea partenerilor cu care poţi colabora.
 • Agenţii FairPlay îţi promoveză exclusivităţile către proprii clienţi, fiind stimulaţi de comisionul oferit. Ajung la tine mai mulţi clienţi interesaţi să cumpare!
 • mls diagram

  Colaborare

  Agenţii FairPlay şi clienţii acestora care sunt interesaţi să cumpere

  Agenţii FairPlay cu mandat de reprezentare exclusivă de la proprietar

  Te-ai decis să devii Agent FairPlay?


  Parcurge 3 paşi simpli:

 • Deschide-ţi un cont (gratuit)
 • Intră în cont şi Upgrade la FairPlay
 • Citeşte şi semnează Normele şi Regulamentele

 • Cea mai bună soluţie de a anticipa viitorul este să îl creezi.
  Viitorul este fairplay!