Cu noi poti face sapte lucruri in acelasi timp (ca Napoleon) pentru ca te poti organiza mai bine cu Datalog. Cand esti organizat nu mai trebuie sa cauti acul in carul cu fan !


10 feluri in care Datalog te ajuta:


Datalog® te ajuta sa vezi oportunitatile din maldarul de informatii!

magnifier

1. Nu pierde din vedere detaliile!

Datalog recunoaste toate tipurile de proprietati, de la apartamente la complexe rezidentiale si industriale. In plus, inregistreaza si clasifica peste 100 de caracteristici pentru fiecare proprietate din protofoliu.

clock

2. Introducerea facila a informatiilor

Prin functia Clonare poti introduce informatii despre intregi complexe rezidentiale sau comerciale in cateva minute. Prin crearea unui sablon pentru o unitate, Datalog ti-l poate multiplica de cate ori doresti. Tu introduci doar particularitatile. In plus, iti reduce timpul de introducere a unei anumite rubrici prin autocompletare.

mail

3. Ofertare rapida si personalizata

Datalog este compatibil cu Microsoft Word® si Adobe Acrobat®. Printr-un simplu click, Datalog genereaza materiale promotionale cu proprietatile si detaliile dorite. Le poti imprima sau trimite prin e-mail clientului direct din aplicatie.

world globe

4. Localizare pe harta

Poti localiza pe harta orice proprietate din portofoliu si o poti vedea in vecinatatea multor altor puncte de interes din zona (obiective turistice, banci, magazine, statii de transport in comun, etc.). Sfaturile tale fata de clientii pe care-i consiliezi au mai multa greutate insotite de detaliile locatiei.

paper clip

5. Crearea propriilor categorii

Foloseste puterea etichetelor! Iti poti crea propriile clasificari folosind cuvinte cheie. Astfel, poti gasi cu usurinta orice proprietate dintr-o anumite categorie. Etichetarea functionaza si in echipa putand sa creezi clasificari valabile la nivelul firmei nu doar la nivel personal.

tape

6. Inregistreaza un numar nelimitat de proprietati

Nu exista limite in Datalog Pro ! Poti introduce oricate oferte sau proprietati doresti. Poti introduce date de mana sau, mai simplu, prin import din Microsoft Excel® sau alt program de gestiune a ofertelor care stie sa exporte informatiile in format CSV. Cand folosesti Datalog Basic (gratuit) beneficiezi de aceleasi facilitati la incarcarea datelor cu o limita de 30 de proprietati.

key

7. Informatiile tale sunt protejate

Siguranta si confidentialitatea informatiilor introduse in Datalog este un aspect extrem de important. Pentru asta am conceput si construit sisteme avansate de protectie a datelor. Informatiile fiecarui utilizator sunt izolate si protejate impotriva accesului neautorizat.

mobile phone

8. Informatiile tale sunt accesibile de oriunde si oricand

Chiar si pe teren, cu mobilul la tine, iti trebuie doar acces la Internet! Daca ai iPhone®, Blackberry®, telefon cu Windows Mobile® sau orice telefon cu abonament de date, poti introduce in Datalog detalii despre o proprietate chiar la fata locului!

butler

9. Zero costuri de instalare si intretinere

Spre deosebire de alte programe pentru gestiunea informatiilor imobiliare, cu Datalog nu mai trebuie sa-ti procuri un calculator specializat cu rol de server. Nu mai trebuie nici sa-ti consumi timpul cu instalarea pe fiecare statie si nici sa platesti pe cineva sa se ocupe de intretinerea sistemului, protectia impotriva virusilor si crearea copiilor de siguranta (backup). Noi ne ocupam de toate acestea cand folosesti Datalog si nu cheltui nici un sfant in plus pentru server sau administrator IT.

baggage

10. Iti poti lua jucariile cand doresti

Dorim sa formam un parteneriat pe termen lung cu tine si firma ta. Suntem obsedati de crearea celor mai bune produse si vom face tot posibilul sa-ti fim pe plac. Daca totusi, pentru orice motiv, nu mai doresti sa folosesti Datalog, nu-ti "incarceram" informatiile. Nu credem in dragoste cu forta. Poti oricand exporta informatiile pe care le-ai introdus in format CSV sau XML care poate fi citit ulterior cu Microsoft Excel® si multe alte aplicatii.

Datalog® impreuna cu Memolog® reprezinta doua solutii software complementare special create pentru a te ajuta sa-ti servesti mai bine clientii si sa-ti cresti afacerea.