Skip Navigation LinksPrima pagină»Despre»Instrumente Specialişti

Instrumente Specialişti

Îţi prezentăm trei nivele de instrumente pe care un specialist le adoptă în evoluţia sa, de la un ucenic dominat de suspiciune, la un jucător sofisticat care ştie să lucreze împreuna cu ceilalţi actori din piaţă. Împreună, generează mai multe afaceri decât suma a ceea ce ar fi putut face fiecare pe cont propriu.
Adică, 1+1=3!

RoREN core levels

Datalog

Abandonează soluţiile improvizate. Organizează-ţi informaţiile şi publică automat actualizarile in site-ul tău cu un singur click. E şi uşor şi gratis.

Memolog

Agenda cu contacte este cea mai mare investiţie la vânzări. Nu fii victima hârtiuţelor rătăcite şi a telefoanelor mobile pierdute. Centralizează-ţi agenda!

}

Basic (gratuit)

Gestionezi propria bază de date cu oferte şi clienţi.

Datalog Pro

Îţi creează materiale de marketing şi contracte tipizate când e vremea să baţi palma. Aşa că nu mai consuma timpul cu lucrul manual, ci dibuie următoarea afacere adevărată!

Memolog Pro

Impresionează-ţi clienţii ieşindu-le în întâmpinare şi intuieşte-le nevoile ca şi când ai avea propriul cabinet de secretariat.

}

Professional

Foloseşte puterea software-ului pentru a automatiza multe din treburile administrative în firmă. Lucrează în echipă şi descoperă cât de eficienţi puteţi fi atunci când identificaţi şi organizaţi oportunităţile împreună.

SellWell

Prima platformă business-to-business care aduce împreuna dezvoltatorii şi agenţiile imobiliare pentru a vinde mai bine.

QuickSell

Promovarea licitaţiilor şi vânzarea rapidă a activelor în executare silită prin colaborarea băncilor cu specialiştii în imobiliare.

}

Master

Lucrezi cu restul specialiştilor din piaţă pentru a realiza mai multe tranzacţii şi pentru a servi mai bine vânzătorii şi cumpărătorii de proprietăţi.