Skip Navigation LinksPrima pagină»Despre
proprietăţi
specialişti în imobiliare
RoREN
publicitate imobiliară
cumpărători
people

de la particulari

house

noi proiecte imobiliare

house

active în executare

relaţionează şi participă la evenimente de
business networking

professional

folosesc instrumente specializate de organizare, expertiză şi promovare

rss icon

portaluri imobiliare

rss icon

site-urile
Membrilor RoREN

rss icon

ziare şi publicaţii

clienţi încântaţi de experienţa cumpărării locuinţei

person

investitori mulţumiţi de siguranţa investiţiei

Despre RoREN


RoREN operează în zona serviciilor business-to-business pentru piaţa imobiliară oferind oportunităţi de business networking şi construind produse pentru specialiştii în imobiliare.


Business networking leagă specialiştii atât în viaţa online cât şi în cea reală prin workshop-uri, întâlniri de socializare şi de lucru cu partenerii, vizite la şantiere, showroom-uri, ş.a. Produsele se axează pe instrumente specializate diverselor profesii din imobiliare.


RoREN este o societate comercială cu capital integral românesc şi a fost înfiinţată în 2005.


Urmăreşte înregistrarea emisiunii Antreprenor
Interviu The Money Channel arrow

(segmentul despre RoREN începe la min 3:00 pentru 17 min.)


Citeşte istoricul RoREN (analiză de Startups.ro) arrow
bizspark startup


RoREN a fost selectată printre cele mai bune start-up-uri din lume în cadrul programului Microsoft BizSpark. Microsoft remarcă RoREN ca fiind cea mai inventivă comunitate online românească pentru felul în care integrează networking-ul specialiştilor cu instrumentele de lucru.


Citeşte interviul "RoREN: Start-up Of The Day" arrow

Misiunea RoREN

1

Specialişti

Misiunea este de a ajuta specialiştii din piaţa imobiliară să aibă mai mulţi parteneri de afaceri, să realizeze mai multe tranzacţii şi să servească mai bine vânzătorii şi cumpărătorii de proprietăţi;


prin conectarea profesioniştilor cu interese comune ca parteneri de afaceri, formarea unei comunităţi profesionale care să creeze baza încrederii şi reputaţiei profesionale între specialişti ca şi între specialişti şi clienţii acestora şi pregătirea profesională a specialiştilor pentru creşterea valorii adăugate serviciilor oferite de aceştia.


Măsura succesului este numărul crescut de parteneri de afaceri şi tranzacţii, percepţia valorii adăugate crescute a serviciilor de intermediere imobiliară din partea vânzătorilor şi cumpărătorilor şi corelarea reputaţiei crescute cu abilitatea agenţilor imobiliari de a obţine un număr mai mare de contracte de exclusivitate.


2

Tranzacţii

Misiunea este de a micşora timpul necesar potrivirii cererii şi ofertei de proprietăţi imobiliare pe piaţă şi de a spori eficienţa şi siguranţa tranzacţiilor imobiliare;


prin centralizarea, verificarea şi actualizarea permanentă a ofertei de pe piaţa imobiliară, prezenţa unei metodologii comune pentru colaborare, respectată de toţi participanţii şi automatizarea şi digitizarea unei proporţii cât mai mari din procedura de tranzacţionare.


Măsura succesului este timpul redus pentru găsirea unui cumpărator, timpul redus pentru încheierea unei tranzacţii şi proporţia scăzută de fraude, comparat cu tranzacţiile desfăşurate în afara sistemului.


3

Preţuri

Misiunea este de a permite evaluarea corectă şi riguroasă a proprietăţilor imobiliare în baza informaţiilor reale generate de piaţă şi nu a opiniilor participanţilor, de a introduce un factor cantitativ, obiectiv în procesul de negociere a preţului şi de a înregistra şi observa tendinţe şi înclinaţii în piaţa imobiliară;


prin acumularea de informaţii imobiliare reale care să formeze o bază statistic relevantă pentru piaţa românească şi crearea de rapoarte de evaluare care să explice cum s-a format un anumit preţ şi care sunt tendinţele pieţei.


Măsura succesului este abilitatea de a estima valoarea unui imobil cu o marjă de eroare mai mică de 20% confirmată prin vânzarea ulterioară a imobilelor, lipsa dramei în negocierea preţului într-o tranzacţie şi posibilitatea de a explica mai mult din tendinţele pieţei imobiliare.